Εκπαίδευση | TÜV AUSTRIA Hellas

TÜV AUSTRIA ACADEMY website

Για να επισκεφτείτε το site της TUV AUSTRIA ACADEMY πατήστε εδώ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Για να κατεβάσετε το νέο μας εκπαιδευτικό οδηγό, πατήστε εδώ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ

Εκπαίδευση

 • Βιώνουμε μια εποχή που η εκπαίδευση καλείται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, ως μέσω απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και ως αναγκαίο εφόδιο για την συμμετοχή στη διαμόρφωση στάσεων και πολιτικών.

  Η ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (Hellas), η οποία αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP έχει παρουσία μέσω παραρτημάτων σ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Τουρκία, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Υεμένη και το Κατάρ, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν να δώσουν χρήσιμες και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες, παρακινώντας τους να τις εφαρμόσουν έτσι ώστε “η επιχείρηση” να μπει σε μια νέα πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης.

  Μέσω νέων εργαλείων αφομοίωσης της γνώσης, αφού ξέρουμε πόσο μικρό ποσοστό μένει στους εκπαιδευόμενους μετά από έναν βομβαρδισμό γνώσεων σε μικρό χρονικό διάστημα, τεχνικών μεταφοράς της γνώσης στην πράξη, όπως συμμετοχή σε πραγματικές επιθεωρήσεις - πρακτική άσκηση, αλλά και εκδηλώσεων αφιερωμένων στην εκπαίδευση, ελπίζουμε να συμβάλλουμε και εμείς έστω και λίγο στη δημιουργία μιας νέας κουλτούρας, μιας μεθόδου συνέχειας, αυτό που λέμε “δια βίου μάθηση”.

  Όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ (Ελλάδα), και την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΑνΑΔ (Κύπρος).

  Ξεφυλλίστε το νέο μας εκπαιδευτικό οδηγό, ενώ για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την TÜV AUSTRIA ACADEMY. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί. Αν επιθυμείτε να λάβετε τον οδηγό μας ταχυδρομικά, μη διστάσετε να μας το ζητήσετε.

  Ως διεθνής εταιρεία, με παρουσία σε περισσότερες από 23 χώρες παγκοσμίως προσφέρουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα αγγλικά, στα γερμανικά, στα αραβικά και στα κινέζικα. Η εγγύηση της υψηλής ποιότητας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το όνομα της TÜV AUSTRIA και οι διεθνείς πιστοποιήσεις-αναγνωρίσεις των σεμιναρίων μας, μας «έστειλαν» τα τελευταία τρία χρόνια στην Ιορδανία, στη Σαουδική Αραβία, στην Αίγυπτο, στην Αλβανία, στη Ρουμανία και στην Κύπρο. Ήδη σχεδιάζουμε νέα σεμινάρια στο Ισραήλ, στην Αίγυπτο, στη Βουλγαρία, στο Λίβανο και στην Υεμένη έχοντας πάντα οδηγό την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

  • Ακαδημία
  • Smart Class
  • Ενδοεπιχειρησιακά
  • Αφιερωμένες μέρες
  • Πιστοποιήσεις

  Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο της TÜV AUSTRIA ACADEMY είναι ένας σύγχρονος χώρος ο οποίος προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης / επαγγελματικής κατάρτισης, διοργάνωσης συνεδρίων, ημερίδων, κλπ. Βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή (Δ/νση: Λ. Μεσογείων 429, 153 43) και διαθέτει χώρους που μπορούν να καλύψουν σύνθετες εκπαιδευτικές και συνεδριακές ανάγκες. Διαθέτει επιπλέον, θέσεις στάθμευσης και πρόσβαση σ’ όλους τους χώρους της σε ΑΜΕΑ.

  Στον επαναπροσδιορισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας επενδύει από τη φετινή χρονιά η TÜV AUSTRIA ACADEMY, μέσα από την καθιέρωση της “έξυπνης” αίθουσα διδασκαλίας (smart class), απόρροια της πετυχημένης επένδυσης της TÜV AUSTRIA ACADEMY στις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας στο έπακρο την τεχνολογία και τις υπηρεσίες διαδικτύου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας “ζωντανή” εκπαίδευση εκτός των στενών ορίων της συμβατικής αίθουσας διδασκαλίας.

  Στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο της TÜV AUSTRIA ACADEMY, όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με τα κατάλληλα μέσα, προκειμένου οποιοδήποτε εκπαιδευτικό συμβατικό πρόγραμμα υλοποιείται μέσα σ’ αυτές, να μπορεί ταυτόχρονα να πραγματοποιείται σε πολλά διαφορετικά μέρη. Έτσι, όταν δε μπορείτε να έρθετε εσείς σ’ εμάς, ερχόμαστε εμείς, όπου και αν βρίσκεστε.

  Η εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων και οργανισμών αποκτά στις μέρες μας ιδιαίτερη σημασία, εξαιτίας των ταχύτατα συντελούμενων αλλαγών στον τεχνολογικό και οικονομικό τομέα. Η απαξίωση των γνώσεων σε συνδυασμό με το βραδύ ρυθμό ανανέωσης του επιστημονικού δυναμικού έχουν άμεσες συνέπειες στον παραγωγικό ιστό της κοινωνίας, στην ανάπτυξή της και στην αγορά εργασίας. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων και οργανισμών καθίσταται απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά οι προκλήσεις της εποχής στον εργασιακό βίο.

  Η TÜV AUSTRIA ACADEMY ειδικεύεται στη δημιουργία ενδοεπιχειρησιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών και βασισμένα σε βιωματικές μεθόδους τις οποίες αξιοποιούν οι εκπαιδευτές, προκειμένου να προκαλέσουν στους εκπαιδευόμενους συμμετοχικές βιωματικές εμπειρίες με απώτερο στόχο την υιοθέτηση από μέρους τους ενός άλλου τρόπου σκέψης, δράσης και συμπεριφοράς.

  Παρόλο που υλοποιούμε ένα μεγάλο αριθμό ανοικτών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητας μας αφορά στην προετοιμασία και δημιουργία σεμιναρίων «κατά παραγγελία». Ακούμε & μελετάμε τις πραγματικές εκπαιδευτικές ανάγκες της επιχείρησης σας, επεξεργαζόμαστε μαζί σας την ακριβή θεματολογία, διάρκεια & περιεχόμενο του εκπαιδευτικού σας προγράμματος, επιλέγουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό και τα μέσα διδασκαλίας για την κάθε ομάδα εργαζομένων, χρησιμοποιούμε εισηγητές εξειδικευμένους στο επιλεγμένο από την εταιρεία σας γνωστικό αντικείμενο, αξιολογούμε το αποτέλεσμα και υποστηρίζουμε την εταιρεία σας για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο.

  Όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ (Ελλάδα), και την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΑνΑΔ (Κύπρος).

  Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

  Εστιάζοντας στην στήριξη της επιχειρηματικής γνώσης και έχοντας πάντα ως αντικειμενικό μας σκοπό την ανάγκη για δια βίου μάθηση, συνεχίζουμε και το 2014, για κάθε μία από τις έξι εκπαιδευτικές μας κατηγορίες, το θεσμό των «Αφιερωμένων Ημερών». Πρόκειται για ανοιχτές στο κοινό ενημερωτικές εκδηλώσεις-ημερίδες, επικεντρωμένες σε σύγχρονα και επιλεγμένα θέματα - προβληματισμούς πάνω στην Ποιότητα, το Περιβάλλον, την Ενέργεια, τα Τρόφιμα, την Πληροφορική, τους Τεχνικούς Ελέγχους – Υπηρεσίες και τη Βελτίωση.

  Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε και να ανταλλάξετε μαζί μας απόψεις και γνώσεις. Για εμάς, η διαδικασία οικειοποίησης της γνώσης, αποτελεί μια διαδικασία απελευθέρωσης.

  Μείνετε “συντονισμένοι” στην TÜV AUSTRIA ACADEMY για να ενημερωθείτε για τις νέες Αφιερωμένες Μέρες μας

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι Πιστοποιητικών ανάλογοι με το κάθε εκπαιδευτικό Πρόγραμμα. Πρακτικά χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:

  • Πιστοποιητικά σεμιναρίων Επιθεωρητών/Επικεφαλής Επιθεωρητών
  • Πιστοποιητικά σεμιναρίων Εσωτερικών Επιθεωρητών
  • Πιστοποιητικά - Βεβαιώσεις άλλων σεμιναρίων

  Τα πιστοποιητικά εκπαίδευσης φέρουν κατά περίπτωση διαφορετικές πιστοποιήσεις όπως IRCA, IEMA, ISEB, APMG, BCI, ITIL, TÜV ACADEMY και εκδίδονται σε δύο γλώσσες (Ελληνικά-Αγγλικά). Υπάρχει όμως η δυνατότητα έκδοσης τους και σε άλλες γλώσσες, μετά από ανάλογη αίτηση.

  Πολλά από τα σεμινάριά μας εκτός των αναγνωρίσεων και πιστοποιήσεων που φέρουν, παρέχουν στους συμμετέχοντες και μόρια συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (CPEs) από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς (π.χ. ISACA για τα σεμινάρια σε θέματα πληροφορικής και ασφάλειας πληροφοριών).